Каталог ювелірних прикрас

Травневий ТОП-10 пропозицій від GOLDMART!

23 травня 2023 р.
Травневий ТОП-10 пропозицій від GOLDMART!

Цього травня GOLDMART підготував для вас неймовірні вироби за наднизькими цінами на будь-який бюджет.

Зустрічайте, золоті прикраси із перлами з їхніми унікальністю і неповторністю!

-34% на сережки з червоного золота зі вставками із перлів та циркона, виконані в гармонійному дизайні, стануть прекрасним доповненням до вишуканого стилю!

Золота каблучка у червоному кольорі зі знижкою 34% також не залишить вас непоміченими, адже комбінація білої перлини і світлих фіанітів виглядає елегантно будь-де і будь-коли.

Кольє з білого золота з перлами та цирконом вигідніше на 30% стане чудовим доповненням вашого вечірнього лука. Чарівна модель підкреслить бездоганний смак її володарки та романтичний стиль одягу.

Прикраси для Неї

Чоловіки також не відмовляються побалувати себе ювелірними прикрасами, адже вони підкреслюють не лише смак володаря, а й його статусність.

Затискач для краватки з червоного з білим золота з білими діамантами стане чудовим доповненням до офіційного стилю. Модель виглядає привабливо завдяки її дизайну з українською символікою. Знижку -64% у травні - гарантовано.

Витончені запонки з червоного з білим золота з жовтими діамантами стануть у нагоді для вечірніх заходів. Мінімалістичний дизайн, виконаний в стилі чіткої геометрії, буде фінальним штрихом для ідеального образу. У травні вигідніше на 65%.

-65% на золотий перстень у жовтому кольорі з доріжками коричневих діамантів в лаконічному дизайні буде ідеально пасувати сміливим і незалежним чоловікам.

Холодні відблиски дорогоцінного металу запонок не лише підкреслять вашу індивідуальність і бездоганний смак, а й додасть впевненості в собі. Мінімалістичний дизайн безперечно пасуватиме до будь-якого образу, тому неодмінно скористайтеся знижкою на 46%.

Прикраси для Нього

Ювелірні прикраси з розділу «Як нові» вражають не лише своїми цінами, а й виглядом, адже це залишки минулих колекцій.

Кулон з білого золота з сяючими немов діаманти цирконами підійде молодим дівчатам і стане прекрасним доповненням повсякденного образу. Оригінальний дизайн буде чудово гармоніювати з іншими прикрасами. А знижка -46% пасуватиме доступному для купівлі бюджету!

Жіночі, легкі, чарівні і такі весняні – ось що спадає на думку дивлячись на прекрасну пару сережок з білого золота з фіанітом. Вони займуть почесне місце у вашій ювелірній скриньці, адже вони доповнять безліч образів, вносячи нотку свіжості та світла. Травнева вигода -46%.

Витончена модель кулона з червоного золота в елегантному стилі з прекрасними перлами в центрі та з цінником, легшим на -46%, буде відмінним доповненням легкого романтичного образу.

Прикраси Як Нові

Тож не гайте часу, скоріш до каталогу вибирати собі прикраси до душі!

До каталогу

* Пропозиція дійсна на момент публікації.